foto

Tommy Wai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Death Trip
Si kai di la
2014 Di qi huang yan
Jiu huo ying xiong
Pleasant Goat and Big Big Wolf 6: Meet the Pegasus
The Golden Doll
2013 Chong feng zhan jing
Midnight Train
Mo ri pai dui
The Mythical Ark: Adventures in Love & Happiness
2012 On My Way
Xiao shi de zi dan
2010 Bad Blood
Beauty on Duty
Chrabří bojovníci
Huang cun gong yu
Jiang shi xin zhan shi
Womb Ghosts
2009 Duan zan de sheng ming
Ji dong bu dui - huo ban
Si shen sha le
命悬800公里
2008 Ai dou da
Fa fa ying king
Ji dong bu dui - jing li
Ji dong bu dui - jue lu
Ji dong bu dui - ren xing
Nebezpečný svědek
Qing tai
Xia si ni
2007 Bang jia
He yue qing ren
Wu yw zhao xiang guan
Ye·liang quan
Yi Zhong
2006 Di lao tian huang
Hei ye
Poslední boj
Qing yi quan quan
Zhi zun wu lai
Zui ai nu ren gou wu kuang
2005 A sao
Fei chang qing chun qi
Fei zi xiao
Guai wu
Han cheng gong lue
2004 Bílý drak
Hu die
New Police Story
San da
Shi bu di tou
The Huadu Chronicles: Blade of the Rose
Zhong an chi ma Gun
2003 An Na yu wu lin
Di yi dian de tian kong
Dvojitý úder
Fu bo
Hao qing
Jue zhong hao nan ren
Zhui ma lao
2002 Devil Face, Angel Heart
Hao xin xiang ai
Hun po wu qi
Interactive Murders
July Rhapsody
Tiramisu
Wu ge he gui de shao nian
Youling renjian II: Gui wei ren jian
Zhu ba da lian meng
2001 2002
Chong zhuang jing cha
Chow tau yau liu
Di shang zui qiang
Sha shou jia ni
Sharp Guns
Stolen Love
Thou Shall Not Commit
Wishful Milenio
Wo de ye man tong xue
You ling ren jian
shui zhe fen zi
2000 Biao che zhi che shen chuan shui
Chinese Midnight Express II
Dao shou
Do poslední kapky krve
Fist Power
Horoscope II: The Woman from Hell
Jiang hu gao ji
Jie nu
Juliet in Love
Lan yan huo
My Name Is Nobody
Qing xian bai le men
Sexy and Dangerous II
Sheng tou ci shi dai
Violent Cop
You gu yue hui
1999 Bao lie xing jing
Hua gu long yu qian nian chong
Ni wo zhe si
Shan gou 1999
Shang di zhi shou
Tian xuan di lian
Zhen xin hua
1998 Král zabijáků
Ya Li ba ba liang ge da dao
Ye shou xing jing
1997 Hui zhuan shou shi
Meng gui tong xiao pei zhu ni
Zhan lang chuan shuo
1996 666 Mo Gwai Fuk Wut
Qi yue shi san zhi long po
Wang Jiao feng yun
Xie xing Friday
1995 01:00 A.M.
Er yue san shi
Kong zhong xiao jie
Mao xian you xi
Zhong sheng da shi
1994 999 shui shi xiong shou
Gui mi xin qiao
Nan er dang ru zun
Ren yu chuan shuo
Touches of Love
Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
Zui sheng meng si: Wan Zai zhi hu
1993 Boy and His Hero
Du huo fen qing
Midnight Calling
Qi yue shie si

Dokumentární

1995 Šokující Asie 3: Po setmění

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace