foto

John Reardon

  • nar. 30.7.1975 (44 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I'll Be Home for Christmas (TV film)
Love on the Sidelines (TV film)
2014 The Christmas Secret (TV film)
2012 Experiment Philadelphia (TV film)
Smrtící naděje (TV film)
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
2010 Super Hybrid
TRON: Legacy 3D
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
Dokaž to!
2007 A Valentine Carol (TV film)
Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Scary Movie 4
Syn draka (TV film)
2005 Stíny z lesa
2004 Nestvůra z hlubin
Někdo to rád blond
2003 1st to Die (TV film)

TV seriály

2019 Hudson & Rex (TV seriál)
Blind Justice (E16)
Man of Consequence (E15)
Over Ice (E14)
další epizody (16)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Čerstvé úponky (S03E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
2015 Continuum (TV seriál)
Zero Hour (S04E04)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Love Comes First (S01E10)
Change of Heart (S01E09)
Arctic Air (TV seriál)
The Fall: Part 2 (S03E12)
The Fall: Part 1 (S03E11)
Last Drop (S03E10)
další epizody (12)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
Zločin (TV seriál)
Truth Asunder (S04E05)
Blood in the Water (S04E01)
2013 Arctic Air (TV seriál)
Ts'inada (S02E13)
Fool Me Once (S02E12)
Blood Is Thicker Than Water (S02E11)
další epizody (13)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Chances (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Remember the Titans (S08E16)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Drop in for Lunch (S01E10)
New North (S01E09)
The Professional (S01E08)
další epizody (10)
Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
The Politics of Time (S01E07)
Time's Up (S01E06)
další epizody (7)
2011 Clue (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Na beton (S04E07)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Leť, běž, nebo jdi z cesty (S03E09)
Lék na lásku (S03E01)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
D.O.A. (S01E19)
Rear Window (S01E18)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky