foto

Phoenix Marie

  • nar. 21.9.1981 (39 let)
    Golden Valley, Arizona, USA

Biografie

Americká pornoherečka Phoenix Marie (rodným menom Melissa Marie Hutchison) pochádza z Arizony, nie však z mesta Phoenix ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať, ale z malého mestečka Golden Valley. Známa je aj pod jej ďalším menom, a to Phoenix Marizzle.

Ešte počas štúdia na strednej škole bola veľmi plachá a spoločensky sa nedokázala adaptovať, napriek tomu, že bola pre všetkých atraktívna. Aj to je jeden z dôvodov, že do pornobrandže vstúpila pomerne neskoro – ako 25-ročná. Svoj prvý casting absolvovala v meste Los Angeles, kde momentálne žije a pracuje. V istom rozhovore zdôraznila, že profesia v pornopriemysle jej „umožňuje rozvíjať tú časť osobnosti, ktorú počas obdobia dospievania zanedbala“.

Phoenix Marie má v súčasnej dobe na svojom konte už viac než 350 filmov pre dospelých a toto jej konto aj naďalej rastie. Producenti ju často obsadzujú aj kvôli tomu, že bez problémov predvádza análny sex, do ktorého sa zbláznila a ako sama tvrdí, nechápe prečo si niekto môže odriekať takúto rozkoš. Za svoje účinkovanie získala viacero cien, no na ocenenie z radu tých prestížnejších zatiaľ stále čaká, hoci k nim nemala ďaleko, keďže bola nominovaná či už na cenu AVN alebo XBIZ.

Phoenix je veselou, spontánnou tridsiatničkou, ktorá sa nikdy nevie dočkať ďalšieho čísla. Okrem zábavných a svalnatých mužov však miluje aj outdoorové a extrémne druhy športu, či celosvetovo známu hru World of Warcraft. Vlastní aj viacero klasických automobilov, ale aj motocykle značky Harley Davidson či terénne motorky.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hot and Mean 17
Pussy Is the Best Medicine 3
2018 Do You Like My Titties?
Fuck Me Silly 3
Moms in Control 9
2017 Batgirl vs. Supergirl: A XXX Parody - a.z.
Good Girls Gone Bad 2
Orgy Overload
Who's the Bitch Now
2016 2 Chicks Same Time 21
Cougar Sightings
Hot and Mean 15
2015 Anal Boot Camp 3
Brazzers House
Fill Me With Your Orgasm 4
Let's Play Doctor
Moms in Control 2
Turbo Sluts
2014 Angelic Asses 3
Ass Hats
Big Anal Booties 2
Captain America XXX: An Axel Braun Parody
Hot and Mean 10
Housewife 1 on 1 35
Lex's Point of View
Manuel Creampies Their Asses
Naughty Neighbors
Pure Milf 6
When Pornstars Attack! 2
2013 Anal Demise
Cougars and Cubs
Double Black Penetration
Lesbian Girl on Girl
Raw 13
This Ain't Die Hard XXX
Up That White Ass 4
White Booty Queens - a.z.
2012 Anal Occupation
Assets 2
Axel Braun's Avengers XXX: A Porn Parody
Batgirl XXX: An Extreme Comixxx Parody
Chronicles Of A Whore
Cougarland
Evil Cuckold 5
Filthy Cocksucking Auditions
Gasp, Gag and Gape 2
Perryvision 2
Phat Ass White Booty 7
Star Power 2 - a.z.
This Ain't Jaws XXX
Tits Vs. Ass
We're Addicted to Anal
Xena: Warrior Princess XXX: An Exquisite Films Parody
2011 A Girlfriend's Revenge
Anal - a.z.
Ass Worship 13
Big Ass Fixation 8
Farm Girls Gone Bad
Gape Lovers 6
Girlfriend for Hire
Heavy Pet-ting 2 - a.z.
I Love Anal
Lesbian House Hunters 6
MILFs
MILFs Like It Big 10
OMG... It's the Nanny XXX Parody
This Ain't Cougar Town XXX
Training Day: A XXX Parody
2010 A Big Tit Christmas
All About Sara Sloane
Any Way You Want It
BATFXXX: Dark Night Parody
Big Ass Cheerleaders 2
Big Breast Nurses 3
Big Butt Cowgirl Pinups
Bonny & Clide
Busty Lifeguards
Busty Nurses
Busty Office MiLFs 2
Courtney's Fantasies
Deep Throat This 44
F for Francesca
Jayden Jaymes Unleashed
Malice in Lalaland
Masturbation Nation 7
Mother Lovers
Nymphomaniac
Octopussy 3-D: A XXX Parody
Office Perverts 3
Pretty Sloppy 3
Raw 4
Real Wife Stories 7
Suck Balls
Swimsuit Calendar Girls 4
Take Her Easy
The Divorcee
This Ain't Cops XXX
This Isn't Mad Men: The XXX Parody
2009 1 on 1 4
2 Chicks Same Time 6
Anal Buffet 2
Anal Cavity Search 7
Anal Junkies on Cock 2
Ass Cleavage 11
Ass Worship 11
Bet Your Ass 7
Big Ass Fixation 5
Big Boob Orgy 2
Blow Me Sandwich 14
Boob Bangers 6
Busty Waitresses
Diggin' in the Gapes 3
Dirty Minds
Face Invaders 4
I Love Ass Cheeks 3
I'm Dreaming of Genie
MILF Blown
Naughty Country Girls
Pornstar Workout
Pornstars Like It Big 8
Pretty Sloppy 2
Sportin' Big Boobs
Sporty Girls 3
Tits Ahoy 9
Up'r Class 6
War on a Rack
2008 Ass Titans
Ass for Days 7
Bad Azz
Big Butts Like It Big
Big Wet Asses! 14
Curvy Girls
Gape Lovers 3
Housewife 1 on 1 #11
I Have a Wife 3
MILFs Lovin' MILFs 2
My Sister's Hot Friend 14
Oil Overload 2
Open Ended
Pornstars Like It Big 3
Sporty Girls
Swallow This 12
Tits N' Ass
Voluptuous
2007 Big Titty Moms 2

TV seriály

2016 Families Tied (TV seriál)
RK Prime (TV seriál)
Sneaky Sex (TV seriál)
2014 Mommy's Girl (TV seriál)
Moms in Control (TV seriál)
2013 Sadistic Rope (TV seriál)
2012 Dorm Invasion (TV seriál)
2011 Bound Gangbangs (TV seriál)
Dirty Masseur (TV seriál)
2010 Brazzers Exxtra (TV seriál)
Dirty Wives Club (TV seriál)
2009 Divine Bitches (TV seriál)
Everything Butt (TV seriál)
Hot and Mean (TV seriál)
The Upper Floor (TV seriál)
2008 Big Tit Cream Pie (TV seriál)
2007 Big Tits at School (TV seriál)
Co-Ed Confidential (TV seriál)
Device Bondage (TV seriál)
Milf Soup (TV seriál)
Monster Curves (TV seriál)
2006 Big Tits at Work (TV seriál)
Superbound (TV seriál)
2005 Big Wet Butts (TV seriál)
Sex and Submission (TV seriál)
2004 Ass Parade (TV seriál)
Doctor Adventures (TV seriál)
2003 In the VIP (TV seriál)
2001 Bang Bus (TV seriál)
Whipped Ass (TV seriál)
2000 Milf Hunter (TV seriál)
1998 Hogtied (TV seriál)

Dokumentární

2013 kink

Host

TV pořady

2020 Best in Sex: 2020 AVN Awards (TV pořad)
2018 Dinner with Dani (TV pořad)
2016 Best in Sex: 2016 AVN Awards (TV pořad)
2015 Best in Sex: 2015 AVN Awards (TV pořad)
2013 The 30th Annual AVN Awards (TV pořad)
2011 Naughty Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce