foto

Marek Haman

  • nar. 13.7.1966 (53 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Giroflé - Giroflá (TV film)
1990 O nebojácné Bětce (TV film)
Pernikářka a větrný mládenec (TV film)
Poslední zastávka smrt (TV film)
Premiéra (TV film)
1989 Kam letíš, letadlo? (TV film)
Království za kytaru
1984 Všichni mají talent

TV seriály

1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky