foto

Damian Walshe-Howling

  • nar. 22.1.1971 (50 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2067
2013 Around the Block
Letní oblek na léto
Mystery Road
2011 Monkeys
Panika na Rock Island (TV film)
2010 Útes smrti
2006 Insignia (studentský film)
Kenny
Macbeth
2005 Heartbreak Tour (TV film)
Three Months at Sea
2004 Josh Jarman
2003 Ned Kelly
2001 He Died with a Felafel In His Hand
2000 Wreck, a Tangle, A
1990 More Winners: Boy Soldiers (TV film)

TV seriály

2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Titans (TV seriál)
Donna Troyová (S01E08)
Wrong Kind of Black (TV seriál)
2017 Janet Kingová (TV seriál)
Little Victories (S03E08)
White Line Fever (S03E07)
Hard Ball (S03E06)
další epizody (8)
2016 Janet Kingová (TV seriál)
The Long Goodbye (S02E08)
The Heart of It (S02E07)
The Thaw (S02E06)
další epizody (8)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
The Greatest Good (S01E08)
An Achilles Heel (S01E07)
Overtime (S01E06)
další epizody (8)
Old School (TV seriál)
2013 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Learning Curve (S01E12)
The Jigsaw Piece (S01E11)
The B-Side (S01E10)
další epizody (9)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Odhalený zvěd (E11)
Teď mě vidíš (E10)
Soumrak (E07)
další epizody (7)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Whatever Happened to That Guy? (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Barbarians at the Gate (S01E11)
Scratched (S01E10)
Suffer the Children (S01E09)
další epizody (6)
2007 East West 101 (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Dog Eat Dog (S01E06)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 Love Is a Four-Letter Word (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
2000 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Zajímavý člověk (S01E16)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Sky Trackers (TV seriál)

Dokumentární

2019 Blue Water Empire (TV seriál)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 MESSiAH

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 MESSiAH

Host

TV pořady

2009 Flickerfest on Extra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky