foto

Rudy Lenoir

  • nar. 20.4.1913
    Štrasburk, Alsasko, Německá říše
  • zem. 23.11.1995 (82 let)
    Montfermeil, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Chère canaille
1982 L'inconnue
Les filles du camping
1981 Une belle carrosserie
1980 Sacrés gendarmes
1979 Monique et Julie, deux collégiennes en partouze
Strategia per una missione di morte
1978 Nathalie dans l'enfer nazi
Violette Nozière
1977 Elsa Fräulein SS
La Nuit, tous les chats sont gris
Train spécial pour SS
1976 Bartleby
Furies sexuelles
1975 Dépravées du plaisir, Les
Tod eines Mannequins (TV film)
1974 Gross Paris
Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
Les Violons du bal
Nada
Rubáš nemá žádné kapsy
1973 Kam se poděla sedmá rota?
1972 Chut!
Hellé
Lâchez les chiennes
1971 Albatros, L'
1970 Atlantský val
Solo
Étalon, L'
1969 Sicilský klan
1968 Franciscain de Bourges, Le
Goto, ostrov lásky
Tetovaný
Velké prádlo
Četník se žení
1967 Přátelé kopretiny
Senzační prázdniny
Zločin Davida Levinsteina
1966 Demarkační čára
Hoří v Paříži?
Peníze a život
Velký flám
1964 Fantomas
Grande frousse, La
Les gorilles
1963 Melodie podzemí
Vice et la vertu, La
Vierges, Les
1962 Culottes rouges, Les
Nejdelší den
Snobs!
1961 Les godelureaux
1959 Donchuáni
Le Petit prof
Tête contre les murs, La
1958 Me and the Colonel
1957 Le colonel est de la revue
Muž v nepromokavém plášti
1956 Marie-Antoinette reine de France
Paris Canaille
À la manière de Sherlock Holmes
1955 Le Port du désir
Pas de souris dans le business
Uprchlíci
1954 Le Fil à la patte
Marchandes d'illusions
1953 Gang des pianos à bretelles, Le
1951 Bibi Fricotin
Vie chantée, La
1950 Atomique Monsieur Placido, L'
1948 Přehlídka ztraceného času
1946 Jericho
Mission spéciale
1945 Jugement dernier, Le
Nuits d'alerte

TV seriály

1985 Hôtel du siècle (TV seriál)
1981 Podvodník z povolání (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace