foto

Adam Devine

  • nar. 7.11.1983 (36 let)
    Waterloo, Iowa, USA

Biografie

Adam Patrick DeVine je americký herec, zpěvák, textař, producent a komik. Narodil se 7. listopadu 1983 v Iowě. V roce 2002 odmaturoval a o něco později se přestěhoval do L.A., kde začal pracovat jako herec a komik. V roce 2006 vytvořil s kamarády komediální skupinu MAIL ORDER COMEDY, vystupovali živě, ale dost se prosadili i na MySpace a YouTube. V seriálu WORKAHOLICS (2011) si zahrál v hlavní roli a stal se jeho producentem a spolutvůrcem. Vedlejší roli si zahrál ve filmu MAMINČIN MAZÁNEK (2007) a Legend of Awesomest Maximus. Potom hrál v několika dalších filmech jako třeba: ZPÁTKY DO ŠKOLY (2013), DEVELOPMENT (2014), SOUSEDI (2014) a několik dalších. V seriálu UNCLE GRANDPA nadaboval postavu Pizza Steve. V roce 2012 si zahrál jednu z hlavních postav ve filmu LADÍME (2012) a za roli dostal TEEN CHOISE AWARD.

lukáš "lardko" dvořák

Herecká filmografie

Filmy

2020 Magic Camp
Omniboat: A Fast Boat Fantasia
2019 Jexi
No není to romantika?
2018 Game Over, Man!
When We First Met
2017 LEGO® Batman film
2016 Doba ledová: Mamutí drcnutí
Mike i Dave sháněj holku
Proč právě on?
2015 Ladíme 2
Poslední nás zachrání
Stážista
2014 Break Point
2012 Ladíme!
2011 Legend of Awesomest Maximus, The
2009 Ratko: The Dictator's Son
2007 Maminčin mazánek

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Better is the End of a Thing Than Its Beginning (S01E09)
But the Righteous Will See Their Fall (S01E08)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
další epizody (8)
Zelená vajíčka se šunkou (TV seriál)
Kdekoli (E13)
Tam (E12)
Loď (E11)
další epizody (13)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Escape (S09E21)
2017 Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
Bianca Toro (S07E09)
Termidate (S07E08)
další epizody (10)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
The Nuttin' Professor (S06E10)
Always Bet on Blake (S06E09)
The Fabulous Murphy Sisters (S06E08)
další epizody (10)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dvojklik (S07E22)
Paříž? Pařím! (S07E17)
Bouřka (S07E14)
2015 Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
Peyote It Forward (S05E12)
The Slump (S05E11)
další epizody (13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Philův sexy dům (S07E07)
další epizody (10)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Friendship Anniversary (S04E13)
DeputyDong (S04E12)
The One Where the Guys Play Basketball and Do the "Friends" Title Thing (S04E11)
další epizody (13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ten dělá to a ten zas tohle (S06E07)
Nachlazení (S06E03)
Svatba 2/2 (S05E24)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
Scents and Sensei-bility (S12E03)
Honey, I'm Homeland (S10E15)
2013 Adam Devine's House Party (TV seriál)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
Super Fun Night (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
The Future Is Gnar (S03E20)
In Line (S03E19)
Hungry Like the Wolf Dog (S03E18)
další epizody (10)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pouť, na kterou se nezapomíná (S05E07)
Výpomoc (S05E06)
Zpátky do školy (TV seriál)
Kooperační úniky v rodinných vztazích (S04E05)
Arrested Development (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2012 Tron: Povstání (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Real Time (S03E08)
další epizody (10)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
6 Hours Till Hedonism II (S02E10)
Man Up (S02E09)
Karl's Wedding (S02E08)
další epizody (20)
2010 Strejda děda (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Náplast (S01E05)
Samantha Who? (TV seriál)
The Other Woman (S02E19)
The Dream Job (S02E17)
2007 Frank TV (TV seriál)
Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
Bianca Toro (S07E09)
Termidate (S07E08)
další epizody (10)
2016 Workaholics (TV seriál)
The Nuttin' Professor (S06E10)
Always Bet on Blake (S06E09)
The Fabulous Murphy Sisters (S06E08)
další epizody (10)
2015 Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
Peyote It Forward (S05E12)
The Slump (S05E11)
další epizody (13)
2014 Workaholics (TV seriál)
Friendship Anniversary (S04E13)
DeputyDong (S04E12)
The One Where the Guys Play Basketball and Do the "Friends" Title Thing (S04E11)
další epizody (13)
2013 Workaholics (TV seriál)
The Future Is Gnar (S03E20)
In Line (S03E19)
Hungry Like the Wolf Dog (S03E18)
další epizody (10)
2012 Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Real Time (S03E08)
další epizody (10)
2011 Workaholics (TV seriál)
6 Hours Till Hedonism II (S02E10)
Man Up (S02E09)
Karl's Wedding (S02E08)
další epizody (20)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Workaholics (TV seriál)
The Slump (S05E11)
2014 Workaholics (TV seriál)
Friendship Anniversary (S04E13)
2013 Workaholics (TV seriál)
In Line (S03E19)
2012 Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
2011 Workaholics (TV seriál)
6 Hours Till Hedonism II (S02E10)
Office Campout (S01E03)
Piss & S**t (S01E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Workaholics (TV seriál)
Wolves of Rancho (S06E01)
2015 Workaholics (TV seriál)
The Slump (S05E11)

Host

TV pořady

2020 The 25th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
2019 A Little Late with Lilly Singh (TV pořad)
Adam Devine: Best Time of Our Lives (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad) - mod.
2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2006 Live at Gotham (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)