foto

Adam DeVine

  • nar. 7.11.1983 (33 let)
    Waterloo, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Adam Patrick DeVine je americký herec, zpěvák, textař, producent a komik. Narodil se 7. listopadu 1983 v Iowě. V roce 2002 odmaturoval a o něco později se přestěhoval do L.A., kde začal pracovat jako herec a komik. V roce 2006 vytvořil s kamarády komediální skupinu MAIL ORDER COMEDY, vystupovali živě, ale dost se prosadili i na MySpace a YouTube. V seriálu WORKAHOLICS (2011) si zahrál v hlavní roli a stal se jeho producentem a spolutvůrcem. Vedlejší roli si zahrál ve filmu MAMINČIN MAZÁNEK (2007) a Legend of Awesomest Maximus. Potom hrál v několika dalších filmech jako třeba: ZPÁTKY DO ŠKOLY (2013), DEVELOPMENT (2014), SOUSEDI (2014) a několik dalších. V seriálu UNCLE GRANDPA nadaboval postavu Pizza Steve. V roce 2012 si zahrál jednu z hlavních postav ve filmu LADÍME (2012) a za roli dostal TEEN CHOISE AWARD.

lukáš "lardko" dvořák

Herecká filmografie

Filmy

2019 Isn't It Romantic
2018 Magic Camp
2017 LEGO® Batman film
When We First Met
2016 Doba ledová: Mamutí drcnutí
Mike i Dave sháněj holku
Proč právě on?
2015 Ladíme 2
Poslední nás zachrání
Stážista
2014 Break Point
2012 Ladíme!
2011 Legend of Awesomest Maximus, The
2009 Ratko: The Dictator's Son
2007 Maminčin mazánek

TV seriály

2016 Clevver Now (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dvojklik (S07E22)
Paříž? Pařím! (S07E17)
Bouřka (S07E14)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Letní lásky (S07E01)
další epizody (8)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ten dělá to a ten zas tohle (S06E07)
Nachlazení (S06E03)
Svatba 2/2 (S05E24)
další epizody (6)
2013 Adam Devine's House Party (TV seriál)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
Super Fun Night (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pouť, na kterou se nezapomíná (S05E07)
Výpomoc (S05E06)
2012 Tron: Povstání (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
2010 Uncle Grandpa (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2007 Frank TV (TV seriál)
Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2006 Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad) - mod.
2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2013 Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2006 Live at Gotham (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace