foto

Gerry Sundquist

  • nar. 6.10.1955
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.8.1993 (37 let)
    Norbiton Train Station, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Krvavé Vánoce
Slepý, který viděl
1982 Zvoník od Matky Boží (TV film)
1979 Alexandrie... proč?
Meetings with Remarkable Men
Switch
The Music Machine
1978 Leidenschaftliche Blümchen
1977 The Black Panther

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1981 Great Expectations (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Mallens, The (TV seriál)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Siege of Golden Hill, The (TV seriál)
1974 Soldier and Me (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)

Dokumentární

1984 Making of a Horror Film, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky