foto

Gergely Bánki

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brazilci
Hetedik alabárdos
2016 Memo (TV film)
Visitor
2015 Sötét Kamra
2014 Bílý Bůh
2010 Oda az igazság
2007 Buhera mátrix
Lora
2005 A vírus
Kominická štětka
2004 Tom Tamás
2001 Citromfej
Nexxt
Szortirozott levelek

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A defibrillátor (S04E03)
další epizody (7)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (13)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A körforgalom (S01E06)
A strand (S01E05)
další epizody (7)
Egynyári kaland (TV seriál)
Hőségriadó (S02E05)
Nem is tudod, hogyan fáj (S02E03)
Nem ez volt megbeszélve (S02E01)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2002 Szeret, nem szeret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky