foto

Gergely Bánki

  • nar. 1974
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brazilok
Hetedik alabárdos
2016 Memo (TV film)
2014 Bílý Bůh
2010 Oda az igazság
2007 Buhera mátrix
2006 Lora
2005 Kominická štětka
Vírus, A
2004 Tom Tamás
2001 Citromfej
Nexxt
Szortirozott levelek

TV seriály

2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (E08)
A körforgalom (E06)
A strand (E05)
další epizody (7)
Egynyári kaland (TV seriál)
Hőségriadó (S02E05)
Nem is tudod, hogyan fáj (S02E03)
Nem ez volt megbeszélve (S02E01)
2016 Válótársak (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2002 Szeret, nem szeret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace