foto

Jenna Presley

  • nar. 1.4.1987 (33 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Britni Ruiz alias Jenna Presley sa narodila 1. apríla 1987 v San Diegu. Je najstaršou z troch detí. Detstvo prežila v časti San Diega – Chula Vista. V rodnom meste navštevovala aj Hilltop High School a neskôr vysokú školu v Santa Barbare.

Ako tínedžerka bola v 14-tich rokoch znásilnená. Ďalšiu sexuálnu skúsenosť, tentokrát však pozitívnu, zažila až o dva roky neskôr. K negatívam, ktoré ju sprevádzali počas dospievania možno určite zaradiť aj anorexiu, ktorou viackrát trpela.

Jenna začala svoju kariéru v zábavnom priemysle pre dospelých ako topless tanečnica v Mexiku. V tej dobe mala iba 15 rokov. Pred kamery sa dostala v septembri 2005, po tom, čo dovŕšila hranicu dospelosti. Od začiatku točila hardcore scény.

Keďže však vyzerá na svoj vek omnoho staršie, producenti ju často obsadzujú do úloh označených známou skratkou – MILF. Na svojom konte má už viac než dve stovky filmov pre dospelých.

Jenna Presley bola viackrát nominovaná a aj úspešne získala už mnoho ocenení, samozrejme aj z kategórie tých prestížnych (od AVN či XRCO). V roku 2010 bola označená a menovaná ako jedna z TOP 12 ženských porno hviezd v časopise Maxim.

V súčasnosti žije v kalifornskom Hollywoode. Je vydatá za Fernanda Fernandeza, s ktorým sa zosobášila 16. marca 2010.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2017 Batgirl vs. Supergirl: A XXX Parody - a.z.
2016 Discreet Housewives
2015 Superstars 3 - a.z.
2014 Babysitter Diaries
The Best in XXX - a.z.
2013 Best of Girlvana - a.z.
Size Matters Vol. 2
White Booty Queens - a.z.
2012 Axel Braun's Avengers XXX: A Porn Parody
Baby Dolls Behind Bars
Big Booty Shakedown 2
Brazzers Presents: The Parodies 2
Breast Worship 4
Busty Cops
Popping Off - a.z.
Spartacus MMXII: The Beginning
Superman vs. Spider-Man XXX: An Axel Braun Parody
Thor: A XXX Parody
2011 Big Breast Nurses 7
Big Tit Fanatic
Bra Busters 2
Mandingo: Hide Your Wives!
North Pole #89
POV Junkie 4
Party Girls
Rewind Time Machine (TV film)
Supergirl XXX: An Extreme Comixxx Parody
The Divorcee 2: This Ain't the People's Court
This Ain't American Chopper XXX
2010 Baby Got Boobs 4
Battle of the Asses 3
Big Dick Gloryholes 6
Big Tits at Work 10
Busty Nurses 2
Malice in Lalaland
My Ideal World
P.O.V. 26
Playgirl: Getting His Attention
Slut Puppies 4
This Ain't Two and a Half Men XXX
2009 Big Tit Fixation
Big Tits at School 6
Busty Housewives 2
Couples Camp
Curvy Girls 4
Doctor Adventures 5
Drill Baby Drill
Is He There
Masturbation Nation 5
Masturbation Nation 6
Playgirl: Intense Climax
Secret Diary of a Secretary
Taste of Stoya, A
2008 Bikini Teenies
Just Over 18 15
Nurse Monique
2007 3 Blowin' Me
Be My Bitch 3
Elite 2
Jesse Loves Pain
Keep 'Em Cummin' - a.z.
No Boys No Toys
Service with a Smile
Sindee Jennings Is Supersquirt
Squirt Facials
2006 2 Young to Fall in Love 2
50 to 1 4
Blow Me Sandwich 9
Filthy
Girl Gasms 3
Girlvana 2
Lesbian Training 2
My Space
Swallow My Squirt 4
2005 Hand to Mouth 2

TV seriály

2012 Perfect Fucking Strangers (TV seriál)
She's Gonna Squirt (TV seriál)
2007 Big Tits Boss (TV seriál)
Big Tits at School (TV seriál)
2006 Big Tits at Work (TV seriál)
Superbound (TV seriál)
2004 Baby Got Boobs (TV seriál)
Doctor Adventures (TV seriál)
2003 First Time Auditions (TV seriál)

Dokumentární

2018 After Porn Ends 3

Host

TV pořady

2007 24th Annual AVN Awards, The (TV pořad)