foto

Dieter Lemmel

  • nar. 14.2.1924 (95 let)
    Eberswalde, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1979 Gedankenketten (TV film)
1971 Flucht - Der Fall Münzenberg (TV film)
1970 Auftrag: Mord! (TV film)
1969 Alarm
Protokoll einer Heirat
1968 Der Prozeß beginnt (TV film)
1967 Kriminalmuseum - Das Amulett (TV film)
1966 Kriminalmuseum - Der Barockengel (TV film)
1965 Das Gespenst von Canterville (TV film)
Kriminalmuseum - Die Brille (TV film)
1964 Herrn Walsers Raben (TV film)
1961 Stavba 60

TV seriály

1990 Oh-Mathilde (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1981 Frau über vierzig (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die letzte Reise des Kapitän Scott

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Das Gespenst von Canterville (TV film)

Dokumentární

1966 Die letzte Reise des Kapitän Scott

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace