foto

David Kaloč

  • nar. 13.1.1973 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Král Richard III. (divadelní záznam)
2009 Gazdina roba (divadelní záznam)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
1991 Honzík (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
1989 Pozvání na zámek (TV film)

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
Klaudynka (S02E01)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Svatba (S01E09)
Ferda Mravenec (S01E08)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace