foto

Vlasta Redl

  • nar. 14.4.1959 (60 let)
    Nový Jičín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Comeback (TV film)

Dokumentární

2012 ČT Live - Vlasta Redl (koncert)
2008 Vítkovice - Gala večer (koncert)
2007 ČT Live - Vlasta Redl (koncert)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
1998 Malá vánoční hvězda (koncert)
1997 Svou káru táhnem dál (koncert)
1995 Vracaja sa dom (koncert)
1994 Vlasta Redl v Lucerně (koncert)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Jarmark - Vlasta Redl (TV pořad)
Na plovárně (TV pořad)
1997 Na Kloboučku (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)