foto

Hannah Spearritt

  • nar. 1.4.1981 (38 let)
    Great Yarmouth, Norfolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Hannah Louise Spearritt se narodila 1. dubna 1981 v Great Yarmouth na východním pobřeží. Už odmalička prohlašovala, že se jednou dostane do světa celebrit. Jako malá začínala hraním v televizních reklamách a postupem času se jí naskytly příležitosti zahrát si i menší role v televizních seriálech a muzikálech.

Zlom v její kariéře nastal příchodem do úspěšné pěvecké skupiny S CLUB 7, do které se dostala přes inzerát v časopise "Stage". Po úspěšných 5-ti letech oznámila skupina svůj konec a Hannah se rozhodla po letech zpěvu a tancování vydat se na dráhu herectví.

V roce 2004 dostala roli tajné agentky Emily Sommers v pokračování komedie AGENT CODY BANKS 2. Následovala role asistentky Joan v hororové komedii CHUCKYHO SÉMĚ a poté hlavní role v krátkých filmech LITTLE LILLY z produkce Andrew Lee Potts film. Od roku 2007 hraje v dobrodružném seriálu PRIMEVAL roli Abby Sarah Maitland.

Ondra "mihran" Šimánek

Herecká filmografie

Filmy

2015 Utopia
2014 Goob
2007 Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2004 Agent Cody Banks 2
Chuckyho sémě
2003 Bezva parta
2002 Smash Hits Poll Winners Party 2002 (TV film)
2000 Aladdin (TV film)
S Club 7: Artistic Differences (TV film)
1999 Největší obchodní dům na světě (TV film)
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)

TV seriály

2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Dash of Sunshine (S02E06)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Ende der Zukunft (2) (S05E06)
Das Ende der Zukunft (1) (S05E05)
Der Prototyp (S05E04)
další epizody (13)
2009 Pravěk útočí (TV seriál)
Gefangen (S03E10)
Eve (S03E09)
Die Welt von morgen (S03E08)
další epizody (10)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Opfer (S02E07)
Die Falle (S02E06)
Nur ein paar Käfer (S02E05)
další epizody (7)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
Der gnadenlose Jäger (S01E06)
Aus heiterem Himmel (S01E05)
Verschwörungstheorie (S01E04)
další epizody (6)
2005 Blessed (TV seriál)
2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
2002 Ať žije S Club! (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2001 S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
2000 S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1999 S Club 7 v Miami (TV seriál)

Dokumentární

2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
2001 S Club 7: S Club Party Live (koncert)
2000 It's Only Rock 'n' Roll
Planet Pop
S Club 7 in New Zealand (TV film)
S Club 7: Reach
1999 S Club 7 - It's an S Club Thing
S Club 7: Bring It All Back (To You)
S Club 7: S Club Party

Hudební videoklipy

2001 Don't Stop Movin (hudební videoklip)
Never Had a Dream Come True (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
National Lottery Christmas Cracker (TV pořad)
Pop Goes Christmas (TV pořad)
Record of the Year 2001, The (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
So Graham Norton (TV pořad)
1997 Night Fever (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)