foto

Krystyna Wachelko-Zaleska

  • nar. 24.1.1954 (65 let)
    Krakov, Malopolské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Čas pro čarodějnice
1992 Biale malzenstwo
1989 Poslední zvonění
1985 Medium
1983 Nie było słońca tej wiosny
1982 Zpěvy po ranní rose
Ślepy bokser (TV film)
1981 Stacja (TV film)
1980 Konstanta
1979 Provinční herci
1978 Roman a Magda
1977 Nedělňátka (TV film)
1976 Personál (TV film)
1975 Večer u Abdona (TV film)

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Janusz – dramat ojca (E08)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Kryzys (S02E05)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Pałac bezdomnych (S01E05)
1997 Zaklęta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace