foto

Helena Rojo

  • nar. 18.8.1944 (75 let)
    Mexiko City, México D.F., Mexiko

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Aguirre, hněv Boží (1972)

    - V jedné z úvodních scén se při zdolávání bažiny nebezpečně naklánějí nosítka s Inez (Helena Rojo), což nebylo filmaři zamýšleno. Ruka, která se náhle objeví v záběru a snaží se je zachytit, patří režisérovi filmu Werneru Herzogovi. (Zdroj: ČSFD.cz)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Catarsis
1998 Luces de la noche
1994 Luz en la escalera, Una
1993 Guerrero negro
1992 Años de Greta, Los
1991 Muerte ciega
1988 Don't Panic
Más allá del deseo
Reto a la vida
1982 En el país de los pies ligeros
1981 Noche de juerga
1980 Misterio
1979 Crónica íntima
1978 Sanchezovy děti
Sucesion, La
1976 Foxtrot
Gran aventura del Zorro, La
1975 Dům na jihu
Mary, Mary, Bloody Mary
Más negro que la noche
1974 Payo - un hombre contra el mundo
1973 Perros de Dios, Los
V oněch letech
1972 Aguirre, hněv Boží
Espejismo
Fin de fiesta
Victoria
Ángeles y querubines
1971 Cachorros, Los
Indio
Muñeca reina
Sabor de la venganza, El
Siempre hay una primera vez
1970 Club de los suicidas, El
Cruz de amor
El cinico
1968 Amigos, Los

TV seriály

2019 El corazón nunca se equivoca (TV seriál)
2017 El vuelo de la Victoria (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
Locas de amor (TV seriál)
2008 Nespoutaný anděl (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
2006 Mundo de fieras (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Peregrina (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1997 Gente bien (TV seriál)
1995 Retrato de familia (TV seriál)
1993 Secretas intenciones, Las (TV seriál)
1989 Extraños caminos del amor (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)
1983 Traición, La (TV seriál)
1978 Hora del silencio, La (TV seriál)
1977 Venganza, La (TV seriál)
1976 Mañana será otro día (TV seriál)
1973 Extraño en su pueblo (TV seriál)