foto

Rudyard Kipling

  • nar. 30.12.1865
    Bombaj, Indie
  • zem. 18.1.1936 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Mowgli: Legend of the Jungle - kniha
2016 Kniha džunglí - kniha
2014 The Jungle Book - kniha
2010 Scape - kniha
2005 Viidakkokirja - kniha
2003 Kniha džunglí 2 - kniha
1998 Jungle Book: Mowgli's Story, The - kniha
Things 3: Old Things - kniha
1997 Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú - kniha
1996 Captains Courageous (TV film) - kniha
1995 Jungle Book - kniha
1994 Nová Kniha džunglí - kniha
1990 Kniha džunglí: Mauglího dobrodružství - kniha
1988 Koška, kotoraja guljala sama po sebe - povídka
1986 Elephant's Child (TV film) - kniha
1984 Kim (TV film) - kniha
1981 Jožik + Čerepacha - kniha
1977 Captains Courageous (TV film) - kniha
1976 Mowgli's Brothers (TV film) - kniha
1975 Muž, který chtěl být králem - povídka
Rikki-Tikki-Tavi - kniha
White Seal, The (TV film) - kniha
1973 Maugli - kniha
1969 Maugli. Posledňaja ochota Akely - kniha
1967 Maugli. Raksha - kniha
Sloňonok - kniha
1966 Rikki-Tikki-Tavi - povídka
1951 Soldiers Three - kniha
1950 Kim - kniha
1942 Kniha džunglí - kniha
1939 Gunga Din - kniha
The Light That Failed - kniha
1937 Miláček slonů - kniha
Stateční kapitáni - kniha
1922 Fool There Was, A - kniha
Fultah Fisher's Boarding House - povídka
1918 The Naulahka - kniha
1916 The Light That Failed - kniha
1915 Blázen to byl - kniha

TV seriály

2009 Kniha džunglí (TV seriál) - kniha
1998 Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál) - kniha
1992 Jungleboek (TV seriál) - kniha
1989 Kniha džunglí (TV seriál) - kniha
1988 Rozprávky pre Jozefku (TV seriál) - kniha
1982 Stalky & Co. (TV seriál) - kniha
1973 Miláček slonů (TV seriál) - kniha
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál) - kniha
1949 Suspense (TV seriál) - kniha
1948 Studio One (TV seriál) - kniha

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace