foto

Masaru Sató

  • nar. 29.5.1928
    Rumoi, Hokkaido, Japonsko
  • zem. 5.12.1999 (71 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Ame agaru
1997 Gendai ninkyoden
1995 East Meets West
Hijumeri no tó
Mitabi no kaikjó
1994 Šinonomeró onna no ran
1993 Kore kara umibe no tabibitotači (TV film)
Waga ai no uta - Taki Rentaró monogatari
1992 Onna goroši abura no džigoku
1991 Curibaka nišši 4
Daiyukai
Kageró
Válka a mládí
1990 Džotei: Kasuga no Cubone
1989 Gurîn boi
Haru kuru oni
Yumemi dohri no hitobito
Únos Šogunova následníka
1988 Krev na hedvábí
1987 Hei no naka no korinai menmen
Itazu - Kuma
Jošiwara endžó
On'na sakasemasu
1986 Gokudó no onnatači
Kizudarake no kunshô
Stíny smrti
1985 Kai
Usugešó
1984 Kita no hotaru
1983 Gejša
Sensei
1982 Ah! Nomugi toge - Shinryokuhen
Highest Honor, The
Irezumi
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
1981 Kazunomiya sama otome (TV film)
Když jsem byl malý, byla válka
Nihon no acui hibi: Bósacu – Šimojama džiken
Čikagoro naze ka Čárusuton
1980 Směr Země
Vzdálený ohlas jara
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
Jami no karjúdo
Válka samurajů
Á nomugi tóge
1978 Blue Christmas
Dainamaito dondon
Honó no mai
Kótei no inai hačigacu
1977 Kiri no hata
Kuroki Taro no ai to bôken
Příběh z Aljašky
Sugata Sanširó
Žlutý kapesník
1976 Cuma to onna no aida
Fumó čitai
Šunkinšó
1975 Kinkanšoku
Kokuso sezu
Tokkan
Waga seishun no toki
1974 Aoba šigereru
Bórjokugai
Gojira tai Mekagojira
Kareinaru ičizoku
Machi no hi
Mesu
Oniwaban
Rupan sansei: Nenrikichan sakusen
1973 Ai jori aoku
Kokotsu no hito
Nad ostrovy nevyjde slunce
Nippon sanjûshi: Hakata shime ippon doko no maki
Nora inu
Shinobu-ito
Válka a lidé
Óšó
1972 Kaigun tokubetsu nensho hei
Kigeki: Dorobó daikazoku – Tenka o toru
Kokjó
Nippon sanjûshi: Osaraba Tokyo no maki
1971 Ame ga futteita
Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
Sensó to ningen II: Ai to kanašimi no sanga
Šuššo iwai
1970 Bakumatsu
Buraikan
Jadžú toši
Kazoku
Mačibuse
Sensó to ningen: Daiičibu – Unmei no džokjoku
1969 Boruneo taisho: Akamichi ni tokero
Dai Nippon suri washűdan
Futari no koibito
Fúrin kazan
Hitokiri
Kigeki: Ippacu daihiššó
Magobei se vrací
Mito kómon manjúki
Nihonkai daikaisen
Rudá Hříva
Shirikurae Magoichi
Waga koi waga uta
Wakamono wa juku
Šinsengumi
1968 Aniki no koibito
Džinsei gekidžó: Hišakaku to kiracune
Gion matsuri
Hjappacu hjakučú: Ógon no me
Kiru
Kitahodaka zessho
Kubi
Nikudan
Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Sukurappu šúdan
1967 Chikumagawa zesshô
Kaijűtô no kessen: Gojira no musuko
Nihon no ičiban nagai hi
Satsujin kyo jidai
Sodachi zakari
Sošiki bórjoku
Wakamono tachi
Zoku sošiki bórjoku
Čiekošó
1966 Aijoku
Doto ichiman kairi
Godzilla, Ebira, Mosura: Nankai no daikettó
Gohiki no šinši
Hikinige
Išinaka sensei gjódžóki
Umi no koto
Zběsilost
Zero faita dai kûsen
1965 Hijameši to Osanto-čan
Hjappacu hjakučú
Irezumi
Rokudžó jukijama cumugi
Rudovous
Samuraj
Sugata Sanširó
Či to suna
1964 Dódžó jaburi
Džakoman to Tecu
Kuruwa sodachi
Same
Ware hitocubu no mugi naredo
Á, bakudan
1963 Dai tozoku
Džinsei gekidžó: Hiša kaku
Gendaikko
Gobančó júgiriró
Gojuman-nin no isan
Nebe a peklo
Okašina jacu
Rikugun zangjaku monogatari
Sengoku yaro
江分利満氏の優雅な生活
1962 Burú taun: Aoi mači no ókami
Dobunezumi sakusen
Gekkjú dorobó
Kurenai no sora
Sanjuro
Sarariman Isshin Tasuke
Yama-neko sakusen
1961 Ai to honó to
Ankokugai no dankon
Džigoku no kjóen
Hadakakko
Kurenai no umi
Suke-san Kaku-san oabare
Taiheijó no kacugija
Tělesná stráž
1960 Ankokugai no taikecu
Aru kjóhaku
Boku wa dokušin šain
Daigaku no sanzokutači
Kunisada Čúdži
Otoko tai otoko
Zlý chlap spí dobře
Činpindó šudžin
独立愚連隊西へ
1959 Aru hi wataši wa
Daisan no šikaku
Dokuritsu gurentai
Ganbare gokigen musume
Kaitei kara kita onna
Wakai kawa no nagare
Warera no džidai
Watashi wa kani ni naritai
1958 Bidžo to ekitai ningen
Hanajome sandžúsó
Hi no ataru sakamiči
Kurenai no cubasa
Sabita naifu
Tři zločinci ve skryté pevnosti
1957 'Genroku čúšingura Óiši saigo no ičiniči' jori Koto no Cume
Ikiteiru Koheidži
Krvavý trůn
Na dně
Ore wa matteru ze
Zoku Óban: Fú'unhen
Zokuzoku Óban: Dotóhen
Óban
1956 Hi no tori
Kjúkecuga
Kurutta kadžicu
Kófuku wa ano hoši no šita ni
Narazu-mono
Nigetekita hanajome
Taijó no kisecu
Ši no džúdžiro
1955 Džúdžin jukiotoko
Gojira no gyakushû
Kaettekita wakadan'na
Kaki no ki no aru ie
Nový příběh rodu Taira
Rokunin no ansatsusha
Šin Kurama tengu: Júdači no buši
Žiji ve strachu
1952 Santa to chidai no yama

TV seriály

1995 Gokenin Zankurô (TV seriál)
1985 Haruno Nami (TV seriál)
1966 San no shiomai (TV seriál)

Dokumentární

1979 Kita-kitsune monogatari
1972 Sapporo Orinpikku
1962 Ôi-naru Kurobe

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Nippon Academy šó (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1986 Nippon Academy šó (TV pořad)
1981 Nippon Academy šó (TV pořad)
1978 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace