foto

Jacek Chmielnik

  • nar. 31.1.1953
    Lodž, Lodžské vojvodství, Polsko
  • zem. 22.8.2007 (54 let)
    Suchawa, Lublinské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Blízká setkání s veselým čertíkem
Kolory kochania
1987 Kingsajz
Miedzy ustami a brzegiem pucharu
Nad Niemnem
1985 Pozvání
1984 Vabank II
1981 Vabank

TV seriály

2005 Warto kochać (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace