foto

Christoph Kottenkamp

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tigers
2010 Po čem muži touží (TV film)
Victim
2009 Heute keine Entlassung (TV film)
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Short Cut to Hollywood
2004 Muxmäuschenstill
Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Science Fiction

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schützenfest (E04)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky