foto

Albert Salmi

  • nar. 11.3.1928
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 22.4.1990 (62 let)
    Spokane, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Billy Kid (TV film)
Vloupání
1988 Jesse (TV film)
1986 Arktické peklo
Vražda v uniformě (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Fatal Vision (TV film)
Hard to Hold
1982 Love Child
Pověrčivost
Tančím, jak nejrychleji dovedu
Thou Shalt Not Kill (TV film)
1981 Drakobijce
Guns and the Fury, The
Návrat
St. Helens
1980 Brubaker
Caddyshack
Cloud Dancer
Cuba Crossing
Muži ocele
Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
The Great Cash Giveaway Getaway (TV film)
1979 Sweet Creek County War, The
Undercover with the KKK (TV film)
Výstřely pro lásku
1977 Black Oak Conspiracy
Moonshine County Express
Mravenčí teror
Viva Knievel!
1974 Night Games (TV film)
Take, The
The Crazy World of Julius Vrooder
The Legend of Earl Durand
1973 Female Artillery (TV film)
Winesburg, Ohio (TV film)
1972 Manhunter, The (TV film)
1971 Deserter, The
Four Rode Out
Something Big
Strážce zákona
Útěk z Planety opic
1970 Menace on the Mountain (TV film)
The Andersonville Trial (TV film)
1968 Three Guns for Texas
1967 Hodina pušek
The Ambushers
Švindlíř
1964 Zneuctění
1960 Co se nepromíjí
Divoká řeka
1958 Bratři Karamazovi
Bravados

TV seriály

1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v autobuse (S01E19)
1983 A-Team (TV seriál)
Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
San Francisco International Airport (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Gentle Ben (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Redigo (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Of Late I Think of Cliffordville (S04E14)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Quality of Mercy (S03E15)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Execution (S01E26)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Folio (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1974 Tattletales (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace