foto

Dennenesch Ninnig

  • nar. 14.12.1966 (53 let)
    Addis Abeba, Etiopie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Die Guten und die Bösen (TV film)
2019 Charlieho andílci
Frau Holles Garten (TV film)
2017 Der Zauberlehrling (TV film)
2016 Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
2014 Železná pěst (TV film)
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Nezapomeň na mě (TV film)
2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
2008 Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
2002 Ein Trick zu viel (TV film)
Equilibrium
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Die blaue Kanone (TV film)
Geheime Zeuge, Der (TV film)
Sara Amerika
1998 Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
Tierärztin Christine III: Abenteuer in Südafrika (TV film)
1996 Hvězdná výprava (TV film)
Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)
1994 Abschied von Agnes
Einfach nur Liebe

TV seriály

2020 Neortodoxní (TV seriál)
Die Inselärztin (TV seriál)
Das Rätsel (E06)
Die Mutprobe (E05)
Okupace (TV seriál)
September, del 2 (S03E06)
2019 Die Inselärztin (TV seriál)
Die Entscheidung (E04)
Das Geheimnis (E03)
2018 Die Inselärztin (TV seriál)
Notfall im Paradies (E02)
Neustart auf Mauritius (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Preis der Schönheit (E74)
2007 Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Pod palbou (S10E05)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Kleine Fische, große Fische (E18)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Again - Noch einmal

Divadelní záznam

2016 GOLD. Der Film der Nibelungen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky