foto

Dennenesch Ninnig

  • nar. 14.12.1966 (52 let)
    Addis Abeba, Etiopie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Inselärztin - Das Geheimnis (TV film)
Die Inselärztin - Die Entscheidung (TV film)
Ein starkes Team - Preis der Schönheit (TV film)
2017 Der Zauberlehrling (TV film)
Die Inselärztin - Neustart auf Mauritius (TV film)
Die Inselärztin - Notfall im Paradies (TV film)
2016 GOLD. Der Film der Nibelungen (divadelní záznam)
Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
2014 Železná pěst (TV film)
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Nezapomeň na mě (TV film)
2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
2008 Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2007 Hotel snů: Jižní Afrika (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
2002 Ein Trick zu viel (TV film)
Equilibrium
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Starkes Team - Kleine Fische, große Fische, Ein (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Die blaue Kanone (TV film)
Geheime Zeuge, Der (TV film)
Sara Amerika
1998 Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
Tierärztin Christine III: Abenteuer in Südafrika (TV film)
1996 Hvězdná výprava (TV film)
Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)
1994 Abschied von Agnes
Einfach nur Liebe

TV seriály

2006 Kobra 11 (TV seriál)
Pod palbou (S10E05)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace