foto

Jimmy Gonzales

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Quarry
2019 Godzilla II Král monster
Krev na její hlavu
2017 The Case for Christ
2015 7 Chinese Brothers
Nesmrtelný
2014 Nekonečná láska
2013 Reckless (TV film)
Second Sight (TV film)
2012 It's in the Blood
Marfa Girl
2011 Killer School Girls from Outer Space
2009 Beeswax
Pepe & Santo vs. America
2008 RSO [Registered Sex Offender]
Čtvery vánoce
2007 The Insatiable
2005 No Pain, No Gain
2004 Ve jménu pomsty

TV seriály

2019 Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 6: The High Priestess (E06)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Itzam-Ye (S02E09)
Kukulkan (S02E08)
Camazotz (S02E03)
další epizody (4)
Drápy (TV seriál)
Svaly (S03E02)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Crunch Time (S03E09)
MacGyver (TV seriál)
Mac + Fallout + Jack (S03E11)
2018 Lodge 49 (TV seriál)
Full Fathom Five (S01E10)
Apogee (S01E09)
Something from Nothing (S01E08)
další epizody (10)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Nothing Gold Can Stay (E11)
další epizody (9)
Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (8)
Quantum Break (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
40. kapitola (S04E01)
2015 Zoo (TV seriál)
Síla zvuku (S01E06)
Pozůstalí (TV seriál)
Oranžová nálepka (S02E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Na jedné lodi (S06E13)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přenašeč (S01E02)
Ospalá díra (TV seriál)
Nepostradatelný muž (S01E12)
The Originals (TV seriál)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Silnější než voda (S01E08)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrou noc (S03E10)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Sladká Caroline (S02E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky