foto

Konstantin Graudus

  • nar. 4.8.1965 (54 let)
    Gütersloh, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ohnsorg-Theater: Ein besserer Herr (divadelní záznam)
2015 Doppelter Einsatz - Wunder auf Bestellung (TV film)
2014 Inga Lindström: Sen o Siljanském jezeře (TV film)
2010 Der Mauerschütze (TV film)
Die Auflehnung (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
Doppelter Einsatz - Nackte Angst (TV film)
Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
Doppelter Einsatz - Spurlos verschwunden (TV film)
Naše chůva je milionář (TV film)
2005 Antikörper
Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan (TV film)
Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Die Wahrheit stirbt zuletzt (TV film)
Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Ich
Modrá metalíza
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Doppelter Einsatz - Einer stirbt immer (TV film)
Doppelter Einsatz - Heiße Ware (TV film)
Doppelter Einsatz - Im Visier der Bestie (TV film)
Doppelter Einsatz - Todesangst (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Vaya con Dios
2001 Doppelter Einsatz - Kopfjäger (TV film)
Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
Durch dick und dünn (TV film)
Eine öffentliche Affäre (TV film)
Gnadenlose Bräute (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Doppelter Einsatz - Lebendig begraben (TV film)
Doppelter Einsatz - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Heimatgeschichten - Zwei süße Früchtchen (TV film)
Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)
Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den
1999 Curiosity & the Cat
Doppelter Einsatz - Die Todfreundin (TV film)
Tatort - Der Duft des Geldes (TV film)
1998 Doppelter Einsatz - Evas Tod (TV film)
Lisa Falk - Tödlicher Freispruch (TV film)
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Der Mörder mit der Maske (TV film)
Doppelter Einsatz - Familienbande (TV film)
Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden (TV film)
Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Doppelter Einsatz - Mißbraucht (TV film)
Doppelter Einsatz - Monster (TV film)
Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Verwechslung (TV film)
Doppelter Einsatz - Wasserschaden (TV film)
Heimatgeschichten: Hellmuths letzte Worte (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Doppelter Einsatz - Adrenalin (TV film)
Doppelter Einsatz - Daniel verschwindet (TV film)
Doppelter Einsatz - Eine Weihnachtsüberraschung (TV film)
Doppelter Einsatz - Exekution (TV film)
Doppelter Einsatz - Happy Birthday (TV film)
Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)
Doppelter Einsatz - Kinder des Saturn (TV film)
Doppelter Einsatz - Mein Killer, dein Killer (TV film)
Doppelter Einsatz - Nachtvögel (TV film)
Doppelter Einsatz - Rallye mit Hindernissen (TV film)
Doppelter Einsatz - Räuberkind (TV film)
Doppelter Einsatz - Terror (TV film)
Doppelter Einsatz - Tod eines Taxifahrers (TV film)
King of Evergreen (TV film)
Vrah z garáží (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Brisante Geschäfte (Teil 1) (TV film)
Doppelter Einsatz - Brisante Geschäfte (Teil 2) (TV film)
Doppelter Einsatz - Der unbekannte Feind (TV film)
Doppelter Einsatz - Ein Mittwoch (TV film)
Doppelter Einsatz - Faustpfand (TV film)
Doppelter Einsatz - Kais kleiner Bruder (TV film)
Doppelter Einsatz - Keinen Widerstand! (TV film)
Doppelter Einsatz - Nervensache (TV film)
Doppelter Einsatz - Noch zwei Tage bis Rio (TV film)
Doppelter Einsatz - Privatpatienten (TV film)
Doppelter Einsatz - Touristen (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödlicher Stoff (TV film)
Doppelter Einsatz - Wechselgeld (TV film)
Infiltrátor (TV film)
Kommt Mausi raus?! (TV film)
1994 Doppelter Einsat - Schichtwechsel (TV film)
Doppelter Einsatz - Abgezockt (TV film)
Doppelter Einsatz - Angst (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutiger Schnee (TV film)
Doppelter Einsatz - Damenopfer (TV film)
Doppelter Einsatz - Falsche Freunde (TV film)
Doppelter Einsatz - Feuerzauber (TV film)
Doppelter Einsatz - Kleine Fische (TV film)
Doppelter Einsatz - Sahnehäubchen (TV film)
Moffengriet - Liebe tut, was sie will (TV film)
Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
Kein pflegeleichter Fall (TV film)
1991 C'est la vie
Der Einbruch (TV film)
Místo činu - Finále v Rothenbaumu (TV film)
Sisi und der Kaiserkuß

TV seriály

2009 Kobra 11 (TV seriál)
Staří přátelé (S14E06)
2008 Die Stein (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schuld und Sühne (S09E13)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky