foto

Andrzej Pieczyński

  • nar. 17.12.1956 (62 let)
    Pobiedziska, Velkopolské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Discopolo
2009 Poslední akce
2007 Katyň
2003 Staré báje vikingů
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
Pianista
Sfora: Bez litości
2001 Quo Vadis
V avgustě 44-go
1999 Ohněm a mečem
1997 Der Kapitän - Den Tod im Nacken (TV film)
Der Kapitän - Im Vorhof der Hölle (TV film)
1996 Damski interes z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1993 Tak daleko, tak blízko!
1991 Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Marie Grubbe (TV film)
1988 Opowiesc Harleya
1987 Kindheit
Pierscien i róza
1986 Kino objazdowe (TV film)
Prywatne śledztwo
Špinavé prachy
1985 Schimmelreiter, Der (TV film)
1983 Der Aufenthalt
Psychoterapia (TV film)
Velký hráč
1982 Noc poślubna w biały dzień
1980 Všechna moje děvčata
1979 P.S.
1977 Konkurs na život

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Ślepy los (E09)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Czas honoru (TV seriál)
Szczęśliwe miejsce (S05E04)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Kryminalni (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1980 Zielona milosc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky