foto

Andrzej Pieczyński

  • nar. 17.12.1956 (63 let)
    Pobiedziska, Velkopolské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Discopolo
2009 Poslední akce
2007 Katyň
2003 Staré báje vikingů
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
Pianista
Sfora: Bez litości
2001 Quo Vadis
В августе 44-го
1999 Ohněm a mečem
1996 Damski interes z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1993 Tak daleko, tak blízko!
1991 Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Marie Grubbe (TV film)
1988 Opowiesc Harleya
1987 Kindheit
Pierscien i róza
1986 Kino objazdowe (TV film)
Prywatne śledztwo
Špinavé prachy
1985 Schimmelreiter, Der (TV film)
1983 Der Aufenthalt
Psychoterapia (TV film)
Velký hráč
1982 Noc poślubna w biały dzień
1980 Všechna moje děvčata
1979 P.S.
1977 Konkurs na život

TV seriály

2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piąta taryfa (S22E04)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Ślepy los (E09)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślady przeszłości (S12E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Czas honoru (TV seriál)
Szczęśliwe miejsce (S05E04)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Wirtuoz (E06)
Kara śmierci (E02)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Kto udaje księdza? (S02E06)
Zaginiona przesyłka (S02E04)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 49 (E49)
Episode 43 (E43)
Episode 13 (E13)
další epizody (4)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Kryminalni (TV seriál)
Reporterzy (S01E13)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Den Tod im Nacken (S01E05)
Im Vorhof der Hölle (S01E03)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1980 Zielona milosc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky