foto

Kristian Nairn

  • nar. 25.11.1975 (44 let)
    Lisburn, Skotsko, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Robin Hood: The Rebellion
The Appearance
2016 Mythica: Soumrak bohů
2015 Legenda o čtyřech bojovnících
2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)

TV seriály

2018 The Outpost (TV seriál)
2012 Ripper Street (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Domů (S06E02)
Vrata (S06E05)
Děti (S04E10)

Videa (3)

  • Video © Home Box Office (HBO)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 1 - D.B. Weiss (scenárista), Rose Leslie (herečka), Kristian Nairn (herec), Ciarán Hinds (herec), David Benioff (režisér), Daniel Minahan (režisér), Alex Graves (režisér), Kit Harington (herec)
    01:55
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Home Box Office (HBO)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 90 - David Benioff (scenárista), Kristian Nairn (herec), Ellie Kendrick (herečka)
    01:44
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Home Box Office (HBO)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 125 - Frank Doelger, Jack Bender (režisér), David Benioff (scenárista), D.B. Weiss (scenárista), Deborah Riley, Rowley Irlam, Christopher Newman (producent), Bernadette Caulfield (producentka), Kae Alexander (herečka), Kristian Nairn (herec), Isaac Hempstead-Wright (herec), Ellie Kendrick (herečka)
    07:36
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce