foto

Robyn Douglass

  • nar. 21.6.1953 (66 let)
    Sendai, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Freeze Frame (TV film)
1987 Rytíři z Houstonu (TV film)
1985 Stingray (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)
More Than Murder (TV film)
Průvodce osamělého muže
1983 Romantická komedie
1982 Partneři
1981 Golden Gate (TV film)
1979 A co dál...
The Girls in the Office (TV film)
1978 Clone Master, The (TV film)

TV seriály

1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

2000 A bas le rodeo (TV film)

Host

TV pořady

1980 Battle of the Network Stars VIII (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace