foto

Thalmus Rasulala

  • nar. 15.11.1939
    Miami, Florida, USA
  • zem. 9.10.1991 (51 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Máma a táta zachrání svět
Teror v L.A.
1991 Říše drog
1990 Lambada
Slepá pomsta (TV film)
1989 Vražda v Central Parku (TV film)
Vězeň
1988 Circus (TV film)
Neprůstřelný
Nico
1986 Arktické peklo
Útěk v řetězech (TV film)
Šéfova manželka
1984 Booker (TV film)
Jerk, Too, The (TV film)
1983 Příběh Medgara Everse (TV film)
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1978 President's Mistress, The (TV film)
The Bermuda Triangle
Trial of the Moke, The (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
Legrace s Dickem a Jane
1976 Adios Amigo
Poslední ostří hoši
1975 Bucktown, město zločinu
Cornbread, Earl and Me
Friday Foster
Last Hours Before Morning (TV film)
Mr. Ricco
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Willie Dynamite
1973 The Bait (TV film)
1972 Blacula
Cool Breeze
1970 Burani ve městě

TV seriály

1989 Dragnet (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nákaza (S02E11)
1987 Duet (TV seriál)
Melba (TV seriál)
1986 He's the Mayor (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Lou Grant (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Léto v 69., 2. část (S05E10)
Léto v 69., 1. část (S05E09)
1976 Most Wanted (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Cop and the Kid, The (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
The Brain Center at Whipple's (S05E33)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)

Host

TV pořady

1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky