foto

Christian Doermer

  • nar. 5.7.1935 (84 let)
    Rostock, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Stauffenberg (TV film)
2003 Aus Liebe zu Deutschland - Eine Spendenaffäre (TV film)
2002 Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek (TV film)
Wambo (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Bonhoeffer: Agent of Grace
Verlorene Kinder (TV film)
1999 Einzelner Mord, Ein
Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV film)
1998 Supersingle (TV film)
Čínský sen
1997 Doppelter Einsatz - Mißbraucht (TV film)
Porträt eines Richters (TV film)
Schmutzige Wahrheit (TV film)
1995 Am Morgen danach (TV film)
1994 Tadesse - warum?
1993 Morlock - Kinderkram (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)
1990 Zeugin, Die (TV film)
1989 Der Leibwächter (TV film)
Ein Verhexter Sommer (TV film)
Erdenschwer
1987 Treibhaus, Das
1977 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
1976 Die Reportage
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Joanna
Prüfung eines Lehrers (TV film)
The Syndicate
1967 Dívky, dívky
Walther Rathenau - Untersuchung eines Attentats (TV film)
1966 Cello, Das (TV film)
Chladnokrevně předložený účet
Das Rätsel von Foresthouse (TV film)
Kein Freibrief für Mord (TV film)
Playgirl
Schonzeit für Füchse
1965 Fall erledigt - 'End of Conflict' (TV film)
Flucht, Die
Romulus der Große (TV film)
1964 Die Verbrecher (TV film)
Nachmittags
Tre per una rapina
1963 Das große Vorbild (TV film)
Nacht am See, Die
Topf, Der
1962 90 Minuten nach Mitternacht
Brot der frühen Jahre, Das
Die Revolution entläßt ihre Kinder (TV film)
Láska ve dvaceti letech
1961 Das Riesenrad
Flucht nach Berlin
Und sowas nennt sich Leben
1959 Bezaubernde Arabella
1958 Ohne Mutter geht es nicht
Paul und Julia (TV film)
1957 Alle Wege führen heim
Frühreifen, Die
Hvězda Afriky
Vater, unser bestes Stück
1956 Die Halbstarken
Die letzte Patrouille? (TV film)
Viele kamen vorbei
1955 Das Forsthaus in Tirol
1954 Geliebtes Fräulein Doktor

TV seriály

2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Gierig (E15)
1998 Laden, Der (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
1990 Bismarck (TV seriál)
S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1986 Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1962 Halstuch, Das (TV seriál)

Dokumentární

1972 Indien zwischen gestern und morgen (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1968 Heimatmuseum
1965 Granstein

Dokumentární

1972 Indien zwischen gestern und morgen (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1972 Indien zwischen gestern und morgen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace