foto

Michelle Duquet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kaw
2004 Nepříčetnost (TV film)
2001 Chaled
Lollipops
Nenechám tě odejít (TV film)
Neříkej nic
2000 In the Refrigerator: Spirit of a Haunted Dancer
1999 Smrt panen
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
Seznam mrtvých (TV film)
1996 We the Jury (TV film)
1994 Zachránit děti (TV film)
1993 Boludas, Las
1989 Buying Time
1988 Nový život
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
Tři muži a nemluvně

TV seriály

2002 Bliss (TV seriál)
1997 Cher Olivier (TV seriál)
1992 Foreign Affairs (TV seriál)

Dokumentární

2004 Komu zavolají (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky