foto

Paul Miller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Patton Oswalt: No Reason to Complain (TV film)
2002 Jim Breuer: Hardcore (TV film)
2001 Monty Python Live
1997 Úchyl
1996 Champions on Ice (TV film)
Wizard of Oz on Ice, The (TV film)
1988 Dennis Miller: Mr. Miller Goes to Washington (TV film)
1987 Emmanuel Lewis: My Very Own Show (TV film)

TV seriály

1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1995 House of Buggin' (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
I Don't Remember Mama (S01E22)
Frannie's Choice (S01E21)
A Plot for Nanny (S01E11)
další epizody (4)
1990 In Living Color (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Zralé rozhodnutí (S04E23)
Zlatá horečka (S04E20)
Alfův idol (S04E19)
další epizody (4)
1989 Alf (TV seriál)
Bacily útočí (S04E12)
V balíku (S04E04)
Sousto pro bulvár (S04E02)
další epizody (4)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)

Dokumentární

1994 Men, Movies & Carol (TV film)

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad)
2013 Comedy Central Presents: Bo Burnham (TV pořad)
Comedy Central Presents: Mitch Hedberg (TV pořad)
Kathy Griffin: Calm Down Gurrl (TV pořad)
2011 Kathy Griffin: 50 & Not Pregnant (TV pořad)
Kathy Griffin: Tired Hooker (TV pořad)
2009 Saturday Night Live Sports Extra '09 (TV pořad)
2008 Comedy Central Presents: Stephen Lynch 2 (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: Bill Burr (TV pořad)
Comedy Central Presents: Eddie Brill (TV pořad)
Comedy Central Presents: Gabriel Iglesias (TV pořad)
Comedy Central Presents: Ron White (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: Lewis Black (TV pořad)
Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
Extreme Makeover Fitness (TV pořad)
2001 Kevin James: Sweat the Small Stuff (TV pořad)
2000 Comedy Central Presents: Dane Cook (TV pořad)
Comedy Central Presents: Dom Irrera (TV pořad)
Comedy Central Presents: Pablo Francisco (TV pořad)
Comedy Central Presents: Stephen Lynch (TV pořad)
1999 Comedy Central Presents: Elvira Kurt (TV pořad)
Comedy Central Presents: Todd Barry (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1986 Joe Piscopo New Jersey Special, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace