foto

Mark Deklin

  • nar. 3.12.1967 (53 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Meet Me at Christmas (TV film)
2019 Christmas in Evergreen: Tidings of Joy (TV film)
Love and Sunshine (TV film)
2018 Christmas in Evergreen: Letters to Santa (TV film)
2017 Switched for Christmas (TV film)
2016 Answer, The
2013 Tarzan
The Wedding Chapel
2011 Family Album (TV film)
2010 Riverworld (TV film)
Wish List, The (TV film)
2007 Forced Alliance
Never Say Macbeth
2006 Úkladná vražda
2005 Fantom hlubin (TV film)
Můj auťák Brouk
2002 Twin Set
2001 Nathan's Choice (TV film)

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Atonement (S11E03)
2019 The Code (TV seriál)
Blowed Up (E01)
Grace a Frankie (TV seriál)
Dům (S05E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
The One Where Jane Visits an Old Friend (S04E16)
Znovu 20 (TV seriál)
Stiff Competition (S06E05)
Černá listina (TV seriál)
Hannah Hayes (č. 125) (S07E07)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
Krysy (S04E12)
Vana (S04E11)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Příprava na úder (S01E21)
Lazarus (S01E18)
Deváté křeslo (S01E17)
další epizody (5)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 3/4 (S06E08)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Pohyblivý terč (S05E22)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
Fall of Man (S01E06)
False Face, False Heart (S01E03)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Včera, zítra, dnes (S07E12)
Tuková bomba (S07E07)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Breath Play (S10E17)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
Long Day's Journey Into Night (S02E10)
další epizody (10)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajná služba (S05E02)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Důležití lidé (S05E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Plamenná píseň (S14E03)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Revelation (E10)
Adam & Eve's Rib (E09)
Pride Comes Before a Fall (E08)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Odplata (S02E15)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Svědkyně v ohrožení (S01E16)
Hlava (S01E14)
Nouzové přistání (TV seriál)
Law & Elka (S02E10)
Hot for the Lawyer (S02E03)
2010 Lone Star (TV seriál)
Rande není romantika (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Rychlá kola (S02E13)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Dvojí život (S01E13)
Polda z Marsu (TV seriál)
Kávu, čaj nebo Annie (E14)
Velká láska (TV seriál)
Královna plesu (S03E03)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Lola Wlodkowská (S06E08)
2008 Seznam ex (TV seriál)
2007 Spravedlnost (TV seriál)
False Confession (E13)
Žralok (TV seriál)
Burning Sensation (S02E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádné slzy, žádné spory, žádné sváry (S03E11)
2006 Four Kings (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Shotgun (E09)
Shark Week (E08)
Death Spiral (E07)
další epizody (6)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mozaika (S02E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Sex a daně (S03E19)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Sním o Phoebe (S06E15)
Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Zdvihnout kotvy (S05E01)
2001 One on One (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky