foto

Mark Deklin

  • nar. 3.12.1967 (50 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Switched for Christmas (TV film)
2016 Answer, The
2013 Tarzan
The Wedding Chapel
2011 Family Album (TV film)
2010 Riverworld (TV film)
Wish List, The (TV film)
2007 Forced Alliance
Never Say Macbeth
2006 Úkladná vražda
2005 Fantom hlubin (TV film)
Můj auťák Brouk
2002 Twin Set
2001 Nathan's Choice (TV film)

TV seriály

2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Home (S04E13)
The Rats (S04E12)
The Tub (S04E11)
2017 Designated Survivor (TV seriál)
Brace for Impact (S01E21)
Lazarus (S01E18)
The Ninth Seat (S01E17)
další epizody (5)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 3/4 (S06E08)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Moving Targets (S05E22)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
Fall of Man (S01E06)
False Face, False Heart (S01E03)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tuková bomba (S07E07)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Breath Play (S10E17)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
Long Day's Journey Into Night (S02E10)
další epizody (10)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajná služba (S05E02)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Důležití lidé (S05E10)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Odplata (S02E15)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Svědkyně v ohrožení (S01E16)
Hlava (S01E14)
2010 Lone Star (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Rande není romantika (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Kávu, čaj nebo Annie (E14)
Velká láska (TV seriál)
Královna plesu (S03E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
Seznam ex (TV seriál)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádné slzy, žádné spory, žádné sváry (S03E11)
2006 Four Kings (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mozaika (S02E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Sex a daně (S03E19)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Sním o Phoebe (S06E15)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Zdvihnout kotvy (S05E01)
2001 One on One (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace