foto

Camilla Filippi

  • nar. 13.10.1979 (40 let)
    Brescia, Lombardie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Banana
In fondo al bosco
2014 Buoni a nulla
Il mondo fino in fondo
Una villa per due (TV film)
2012 L'amore è imperfetto
Viva l'Italia
2011 Il giorno in più
La vita facile (TV film)
2010 Figli delle stelle
Senná rýma
2009 Feisbum
Správná věc
2007 Ragazze di San Frediano, Le (TV film)
2005 Amatemi
De Gasperi, l'uomo della speranza (TV film)
Notte breve, La (TV film)
2004 Sulla riva del lago
Život, jaký bych chtěl
2003 Ora o mai più
Prima dammi un bacio
2001 House of Chicken, The
2000 Estate romana

TV seriály

2019 Il Silenzio dell'Acqua (TV seriál)
Teddy (TV seriál)
2015 Solo per amore (TV seriál)
Tutto può succedere (TV seriál)
2009 Scelta di Laura, La (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
2006 Vizio dell'amore, Il (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)
2003 La meglio gioventù (TV seriál)
2002 Stiamo bene insieme (TV seriál)
2001 Compagni di scuola (TV seriál)
2000 Valeria medico legale (TV seriál)
1998 Costanza (TV seriál)

Dokumentární

2017 Paura non abbiamo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky