foto

Chiu-Lam Ko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 All's Well, Ends Well 2020
2016 Bao bei dang jia
E ren gu
Z feng bao II
2015 Atm ti kuan ji
The Merger
2014 Tian shi dou jiang shi
2013 Chong feng zhan jing
I Love HK 2013
Lan gun fu dou lan gun qi
Ve znamení zběsilosti
Velmistr
2012 2012 Wo ai HK xi shang jia xi
Xuan hong
2011 Bao ying
2009 Ai zi duo qing
2008 Duo biao
E nan shi jian
Fantastický mazel
Hei shi li
2007 Dvojčata v akci
Neviditelný cíl
2006 Strážci Dračí brány
Xi zhao
2005 Long han wei 2 zhi huang mu niang niang ne?
2004 Jian niang san bao
Qi nian hen yang
Shen jiao rou gui
Tim si si
Wo yao zuo model
Zhui ji 8 yue 15
2003 Di xia tie
Lao shu ai shang mao
Long gan wei 2003
Pao zhi nu peng you
Xia yi zhan... Tian Hou
2002 Dang nan ren bian cheng nu ren
Re xie qing nian
The Wesley's Mysterious File
Wo lao po wu gou cheng
Wu ge he gui de shao nian
2001 Ai jun ru meng
Chang zai wo xin
Kong bu re xian zhi da tou guai ying
You ling qing shu
You qing yin shui bao
2000 Do poslední kapky krve
Gu nan gua nu
Horoscope II: The Woman from Hell
Lung feng
Yuan fen you Take 2
Zhong hua du xia
1999 Gou hun e meng
Qian wang zhi wang 2000
Sheng ren wu jin zhi wen mi
1998 Du Xia 1999
Jing tian da zei wang
Naprosto neočekávané
Ren rou cha shao bao II: Tian shu di mie
Skrytá odměna
1997 Chiao ji wu di zhui nu zi
Dui bu qi, duo xie ni
Meng gui ka la OK
Shi wu yi sha ren wang luo
1996 Death Rim
Qing ren de yan lei
Qu ba! Zha 'fit' ren bing tuan
1995 Te jing ji xian feng
Yue hei feng gao
Zei wang
Zhen han xing chou wen
1994 Chong an shi lu: O ji
Deng ai de nu ren
Nan er dang ru zun
Sheng Gang yi hao tong ji fan
Stalo se v Číně V
1993 Ching Se
Justice My Fool
See You Next Time
Stalo se v Číně IV
Xiao xia Chu Liu Xiang
Xin xian hao shen zhen
Zheng ren
1992 Fu gui huang jin wu
Wang jiao ma chang
Xia nu chuan qi
1991 Beyond ri zi zhi mo qi shao nian qiong
Mořský vlci
Red Force 6
Tygří klec 3
1990 Wu hui xing dong
1986 Yuen chun hap yu wai see lee

Dokumentární

2006 Dragon Inn, The Hideout in Temple Street

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky