foto

Walter Lassally

  • nar. 18.12.1926
    Berlín, Německá říše
  • zem. 23.10.2017 (90 let)
    Crete, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Acı Gönül
1997 Silent Film
1993 Malí delfíni z Amvrakijského zálivu
1992 Vánoční skrýš (TV film)
1991 Ballad of the Sad Cafe, The
Erbschaft, Die (TV film)
1988 Perfect Murder, The
Podvodníci
1987 Indian Summer
1986 Mrs. Delafield Wants to Marry (TV film)
1985 Stone Pillow (TV film)
1984 Bostoňanky
Children in the Crossfire (TV film)
1983 Heat and Dust
Soukromá škola
1982 Tajemný cizinec (TV film)
Tuxedo Warrior
1981 Blood of Hussain, The
Engel aus Eisen
Memoirs of a Survivor
Mystery at Fire Island (TV film)
Soukromé dějiny neúspěšného tažení (TV film)
1980 Cena za přežití
Divoch Gauguin (TV film)
The Pilot
Život na Mississippi (TV film)
1979 Skoro jako v ráji
Too Far to Go (TV film)
1978 Frau gegenüber, Die
Hullabaloo Over Georgie and Bonnie's Pictures (TV film)
1977 The Great Bank Hoax
1976 Klaunovy názory
Pleasantville
Pokus o útěk
1975 Autobiografie princezny
Divoký večírek
1974 Malachiův záliv
1973 Happy Mother's Day, Love George
1972 Savages
Van der Valk a dívka (TV film)
Zabít klauna
1970 Pro každého něco
1969 The Adding Machine
Three Into Two Won't Go
Twinky
1968 Joanna
Kataskopoi ston Saroniko
1967 ...Otan ta psaria vgikan sti steria!
Oedipus the King
1964 Peaches, The
Psyche '59
Řek Zorba
1963 Tom Jones
1962 Elektra
Osamělost přespolního běžce
1961 I Aliki sto Naftiko
I Liza kai i alli
Kapka medu
1960 Beat Girl
Eroica
Madalena
1959 Jago Hua Savera
1958 Telefteo psemma, To
1956 Dívka v černém
Together
1955 Foot and Mouth
Green and Pleasant Land
Henry
Hundred Thousand Children, A
1954 Another Sky
Passing Stranger
Simon
1953 The Pleasure Garden
1952 Three Installations

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)

Dokumentární

1973 Viděno osmi
1972 Adventures of a Brown Man in Search of Civilization (TV film)
1961 Let My People Go
1958 My jsme hoši z Lambethu
1957 Každý den kromě Vánoc
1955 Children Upstairs, The
Maminka to nedovolí
Thursday's Children
1953 Bow Bells
1952 Wakefield Express

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1998 Na plovárně (TV pořad)