foto

Sam McCurdy

Biografie

Sam McCurdy je jeden z nadějných filmařů britské kinematografie. Mezi jeho práce patří  Sick house, Soudný den, Hory mají oči 2 a  Descent 1 a 2. Jeho záběr je široký od reklam přes dokumenty až po televizní produkci. Nedávno pracoval na filmech  Ďádlův dvojník a  Horrid Henry.

Bontonfilm

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Emperor
2019 The Legend of William Tell: 3D
2016 Rise
2014 Herkules: Zrození legendy
2013 Knights of Badassdom
2012 StreetDance 2
The Collection
2011 Darebák David: Film
Halloween Kid, The
Ďáblův dvojník
2010 Centurion
Every Occupation Needs a Party
Macbeth (TV film)
StreetDance 3D
2009 Dread
Pád do tmy 2
2008 Soudný den
2007 Hory mají oči 2
Psanec
Sick House, The
2005 Mrazivá tma
Pád do tmy
2002 Psí vojáci
2001 Vykradači hrobek
1999 Combat
1998 Smrtící čas
1997 Preaching to the Perverted

TV seriály

2019 Pennyworth (TV seriál)
Alma Cogan (E09)
Julie Christie (E07)
Shirley Bassey (E05)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Devadesát sedm (S02E10)
Evoluce (S02E07)
Izolace (S02E06)
další epizody (6)
Into the Badlands (TV seriál)
Sedmička jde do boje (S03E16)
Rekviem za padlé (S03E15)
2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Pozor, Wille Robinsone! (S01E10)
Trajektorie (S01E08)
Chvála (S01E06)
další epizody (6)
Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Executioner (S03E06)
In Loco Parentis (S03E04)
další epizody (5)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Výzva (S01E08)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
Merlin (TV seriál)
Diamantový den (2. část) (S05E13)
2011 Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
2006 The Street (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Teachers (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)

Dokumentární

2016 Le Mans: Racing is Everything

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce