foto

Sam McCurdy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sam McCurdy je jeden z nadějných filmařů britské kinematografie. Mezi jeho práce patří  Sick house, Soudný den, Hory mají oči 2 a  Descent 1 a 2. Jeho záběr je široký od reklam přes dokumenty až po televizní produkci. Nedávno pracoval na filmech  Ďádlův dvojník a  Horrid Henry.

Bontonfilm

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Emperor
Hellboy
Legend of William Tell: 3D, The
2016 Rise
2014 Herkules: Zrození legendy
2013 Knights of Badassdom
2012 StreetDance 2
The Collection
2011 Ďáblův dvojník
Darebák David: Film
Halloween Kid, The
2010 Centurion
Every Occupation Needs a Party
Macbeth (TV film)
StreetDance 3D
2009 Dread
Pád do tmy 2
2008 Soudný den
2007 Hory mají oči 2
Psanec
Sick House, The
2005 Mrazivá tma
Pád do tmy
2002 Psí vojáci
2001 Vykradači hrobek
1999 Combat
1998 Smrtící čas
1997 Preaching to the Perverted

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2016 Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Executioner (S03E06)
In Loco Parentis (S03E04)
další epizody (5)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Výzva (S01E08)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
2006 Street, The (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Teachers (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2002 Profil vraha (TV seriál)
20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Le Mans: Racing is Everything

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace