foto

Renáta Názlerová

  • nar. 14.7.1968 (50 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2013 Supermama (TV pořad)
2012 Extrémní případy (TV pořad)
2008 Soudní síň (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace