foto

Sammi Rotibi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Temné síly
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Blue: The American Dream
Broken Vows
2015 Mstitel bezpráví 3
2014 Cru
2012 LUV
Maniak
Nespoutaný Django
The Punisher: Dirty Laundry
2006 Yellow
2005 Obchodník se smrtí
2003 Slzy slunce
1997 Extramarital

TV seriály

2018 Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Nákaza (S02E04)
další epizody (6)
2017 MacGyver (TV seriál)
Screwdriver (S01E12)
Černá listina (TV seriál)
The Forecaster (No. 163) (S04E10)
2016 Mars (TV seriál)
Křižovatky (S01E06)
Temné dny (S01E05)
Energie (S01E04)
další epizody (6)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
US vs. UN vs. UK (S02E09)
2014 Matador (TV seriál)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Family (E22)
Prom (E21)
Sacrifice (E18)
další epizody (6)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Taxi (S04E20)
2003 JAG (TV seriál)
Ten, který utekl (S09E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace