foto

Theo van de Sande

  • nar. 10.5.1947 (71 let)
    Tilburg, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Magic Camp
2016 Santa je pořád úchyl
2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
2014 Peklo v Deliverance Creek (TV film)
2013 Láska a čest
Machři 2
Nevyřízený účet
2011 Identity (TV film)
Noční jízda
Zkus mě rozesmát
2010 Machři
2009 Díra
2008 College Road Trip
Wit licht
2005 Salon krásy
Tvoje, moje a naše
2004 Malá černá skříňka
2003 Presumpce viny
2002 Těžký zločin
2001 Super finta
2000 Malý Nicky - Satan Junior
1999 Velký táta
Velmi nebezpečné známosti
Úterky s Morriem (TV film)
1998 Blade
1997 Sopka
1996 Tales of Erotica
1995 Wet
Zmatkář
1994 Hirondelles ne meurent pas à Jerusalem, Les
Útěk do ráje
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
Waynův svět
1991 Implantáty
Jednou dokola
Nebezpečná hra
1990 Prvotní síla
1989 Střechy
1988 Miracle Mile
Ženich pro vnučku
1987 Der Madonna-Mann
Zoeken naar Eileen
1986 De aanslag
Mama is boos!
Výhybkář
1985 Bittere kruid, Het
Ijssalon, De
1984 De schorpioen
Iluzionista
Schatjes!
1983 Anna, De
1982 Golven
Van de koele meren des doods
1981 Charlotte
Het meisje met het rode haar
1980 De witte
1979 Kasper in de onderwereld
Mijn vriend
Soleil des hyènes
1977 Debuut, Het
Dokter Vlimmen
1976 Alle dagen feest
1974 Dakota
1973 Naakt over de schutting

TV seriály

2016 Guilt (TV seriál)
What Did You Do? (E10)
The Crown v Atwood (E09)
Eyes Wide Open (E08)
další epizody (7)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2010 Happy Town (TV seriál)
I Came to Haplin for the Waters (E02)
In This Home on Ice (E01)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
October Road (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1983 Pim (TV seriál)

Dokumentární

2007 Steal a Pencil for Me
2005 Cowboy del Amor
2003 DysFunktional Family
1993 It Was a Wonderful Life
1991 Let the Good Times Roll
1985 Stranger at Home
1979 Plaats van de vreemdeling, De
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace