foto

Joyce Hyser

  • nar. 20.12.1957 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Svatební dohoda
2003 Art of Revenge
2002 Teddy Bears' Picnic
2000 To ani nemůže být nebe
1994 Hamouni
1991 Flash 2: Tricksterova pomsta
Murder in High Places (TV film)
1989 Wedding Band
1988 Police Story: Monster Manor (TV film)
1985 Just One of the Guys
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1983 Dívka z údolí
Staying Alive
1981 A všichni se smáli
1980 The Hollywood Knights

TV seriály

2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokojová služba (S12E04)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Zodpovědně tvůj (S01E09)
Raven (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace