foto

Verónica Vieyra

  • nar. 24.3.1968 (50 let)
    Gualeguaychú, Entre Ríos, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mafiánští policisté
1995 Facundo, la sombra del tigre

TV seriály

2005 Amor en custodia (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2002 Darované srdce (TV seriál)
2001 PH (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1997 Naranja y media (TV seriál)
1995 Montaña rusa, otra vuelta (TV seriál)
Por siempre mujercitas (TV seriál)
1994 Inconquistable corazón (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace