foto

Alexander Radszun

  • nar. 6.5.1952 (68 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Hidden Life
Svobodná země
2015 Unverschämtes Glück (TV film)
2011 Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
Kung Fu máma (TV film)
2009 Pštrosí štěstí (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2004 Kleine Geschichten von Leben und Tod
2003 Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2002 S.O.S. Barracuda - Terror im Paradies (TV film)
SOS Barracuda: Slzy Kleopatry (TV film)
2001 Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Sladké překvapení (TV film)
1999 Die letzte Chance (TV film)
Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1998 Cukr pro bestii (TV film)
Freiwild (TV film)
Metzger, Die (TV film)
1997 Hollister (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Sestry až do smrti (TV film)
1995 Bij dál, malé srdce! (TV film)
Kinder des Satans (TV film)
Tot auf Halde (TV film)
1993 Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
Vater Mutter Mörderkind (TV film)
1992 Ungewisse Lage des Paradieses, Die
1990 Docteur M.
Second Hand (TV film)
1989 Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
Radiofieber (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
Otcova pomsta (TV film)
Sommer in Lesmona (TV film)
1987 Der Kleine Staatsanwalt
Wenn ich die Antwort wüßte
1985 Kaminsky - Ein Bulle dreht durch
1984 Die andere Seite des Mondes (TV film)
1982 Flucht aus Pommern (TV film)
Kouzelný vrch
(TV film)
1980 Luftwaffenhelfer (TV film)
1978 Jugend, Liebe und die Wacht am Rhein
Wir sind Utopia (TV film)
1977 Damen haben Vortritt (TV film)
Jugendliebe, Eine (TV film)
Skupinový portrét s dámou
1976 I ve smrti sami

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Heroes (S02E02)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Tote Hose (E32)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Sonnenwende (E36)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Kopfüber ins neue Leben (S11E14)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Únos dítěte (S06E03)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
Commissario Corso, Il (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
Priester (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie (TV seriál)
1984 Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
1983 Konsul Möllers Erben (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
Goldene Zeiten (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1978 Muži na křídlech (TV seriál)
Onkel Bräsig (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky