foto

Philippe Triboit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Les fusillés (TV film)
2007 L'embrasement (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Si j'étais lui (TV film)
2001 De toute urgence (TV film)
Les ex font la loi (TV film)
1997 Braconniers de Belledombre, Les (TV film)
1995 Maria fille de Flandre (TV film)
1994 Fille du roi, La (TV film)
1992 Un démon sur l'épaule (TV film)
1989 Riot Gun (TV film)
1986 Nebezpečná vášeň (TV film)

TV seriály

2017 Zlato (TV seriál)
Pikolet (S01E07)
Garrota di program (S01E06)
Tomasinho (S01E05)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
Mise (S04E05)
Únik (S04E04)
další epizody (6)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Policejní dozor (S03E06)
Výběr zbraní (S03E05)
Nesvoboda (S03E04)
další epizody (6)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hrůza (S01E06)
Temné kroky (S01E05)
Prosazování pravidel (S01E04)
další epizody (6)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2007 La Commune (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Trois femmes flics (TV seriál)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (6)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Les fusillés (TV film)

TV seriály

2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Den poté (S05E11)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Tajné polibky (S04E09)
další epizody (11)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Zrádce (S03E11)
Z lásky (S03E10)
další epizody (12)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Konflikt (S02E02)
Loterie (S02E01)
Hrůza (S01E06)
další epizody (6)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Dokumentární

2001 L'érotisme vu par... (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Krutá pravda (S07E12)
Předehra (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (12)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Svoboda (S06E12)
Zatýkání (S06E11)
Zákon touhy (S06E10)
další epizody (6)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Alsace a Lorraine (S05E10)
Rodný list (S05E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky