foto

Kalled Mustonen

  • nar. 1.3.1979 (40 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ingen så fin som du
2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
Čest mezi zloději
2013 Orion
Snadný prachy 3: Život deluxe
2010 Další čtyři roky
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2007 To zvláštní léto
Zpěvačka Rosa
2004 Babylonská nemoc

TV seriály

2019 Tekutý písek (TV seriál)
Svědci (E06)
Vazba (E02)
Maja (E01)
Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
Hassel (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Rebecka Martinsson (TV seriál)
Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Sjukskriven (S02E08)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky