foto

Pablo Novak

  • nar. 6.7.1964 (55 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Solo un angel
1988 Tango pro dva
1986 Noche de los lápices, La
1984 Juguete rabioso, El

TV seriály

2011 Únicos, Los (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1997 Lo dijo Papá (TV seriál)
1996 De poeta y de loco (TV seriál)
Sueltos (TV seriál)
1995 La Hermana mayor (TV seriál)
Nueve lunas (TV seriál)
1994 Life College (TV seriál)
1993 Mi cuñado (TV seriál)
Regalo del cielo (TV seriál)
1992 Corazones de fuego (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Manuela (TV seriál)

Dokumentární

2002 ¿Quién es Alejandro Chomski?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky