foto

Richard Jenkins

  • nar. 4.5.1947 (70 let)
    DeKalb, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

  • 2018 -Tvář vody (Nejlepší herec ve vedlejší roli)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kong: Ostrov lebek
Tvář vody
2016 Hollarovi
LBJ
2015 Kosti a skalp
Spotlight
2014 God's Pocket
Mílový běh
Ukolébavka
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
As I Lay Dying
Turbo
Útok na Bílý dům
2012 Drahoušek k zakousnutí
Chata v horách
Jack Reacher: Poslední výstřel
Pravidla mlčení
Svobodná umění
Zabít tiše
2011 Kamarád taky rád
Rumový deník
Týden bez závazků
2010 Ať vejde ten pravý
Bezvadíkyještěprosím
Jíst, meditovat, milovat
Milý Johne
Norman
Waiting for Forever
2008 Bratři z donucení
Po přečtení spalte
Střepy v hlavě
2007 Království
Nezvaný host
2005 Co je šeptem...
Finty Dicka a Jane
Její případ
2004 Mám rád Huckabees
Smím prosit?
2003 Jádro
Konec dětství
Nesnesitelná krutost
2002 Incident
Otcovy hříchy (TV film)
Zloději z Harvardu
2001 Muž, který nebyl
Řekni, že to tak není
Začalo to jedné žhavé noci
2000 Já, mé druhé já a Irena
Z jaké jsi planety?
1999 Hurá na to!
Náhodné setkání
Parchanti nebo poldové?
Sníh padá na cedry
Zákon pomsty
1998 Něco na té Mary je
Podvodníci
1997 Absolutní moc
Smrt na Everestu (TV film)
Stíhání
1996 Eddie
Flirtování s katastrofou
Gauč v New Yorku
Kluci ze sousedství (TV film)
1995 Co si ušít do výbavy
Kouzelný klíč
1994 Lapeni v ráji
Může to potkat i vás
Propuštění (TV film)
Vlk
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Semtex Blues
1992 F-16 zabíjí (TV film)
1991 Carolina Skeletons (TV film)
Kojak: Osudná chyba (TV film)
Nejvyšší pocta (TV film)
Podveden (TV film)
1990 Challenger (TV film)
Jeho syn (TV film)
Když si na mě vzpomeneš (TV film)
Padlý anděl (TV film)
1989 Blaze
Jak se dostat na vysokou
Modrá ocel
Moře lásky
Na šikmé ploše (TV film)
1988 Malý Nikita
Návrat do rodného města
Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
1987 Courtship
Čarodějky z Eastwicku
Rachel River
1986 Hana a její sestry
On Valentine's Day
Vražedné hry
1985 Little Sister, The (TV film)
Silverado
1984 Concealed Enemies (TV film)
1982 Parole (TV film)
1975 Brother to Dragons (TV film)

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Right of Way (S02E05)
Do the Right Thing (S02E04)
Right to the Heart (S02E03)
další epizody (4)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Berlínská pobočka (S01E10)
Thomas Shaw (S01E09)
Detektor lži (S01E08)
další epizody (10)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Osamělí (S05E10)
Síla přírody (S05E09)
další epizody (4)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Mnutí klásků (S04E09)
V případě extáze (S04E02)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
Nikdo nespí (S03E04)
Dokonalé kruhy (S03E01)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
Oči někoho jiného (S02E09)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
další epizody (5)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ťuky-ťuk (S01E13)
Živote je příliš krátký (S01E09)
Pokoj (S01E06)
další epizody (6)
1993 Queen (TV seriál)

TV pořady

2009 Oscar's Red Carpet 2009 (TV pořad)
81. Annual Academy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace