foto

Allie MacDonald

  • nar. 17.9.1988 (30 let)
    Port Hawkesbury, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlá královna (TV film)
Záhada Silver Lake
2015 Tajemné vraždy (TV film)
2014 Stage Fright
2013 And Now a Word from Our Sponsor
Cinnamon Girl (TV film)
2012 Dávné tajemství
Dům na konci ulice
The Barrens
2011 Salem Falls (TV film)
2010 Skore - Hokejový muzikál
1998 Skutečný Howard Spitz

TV seriály

2019 What/If (TV seriál)
What Ghosts (E07)
What History (E06)
What Drama (E04)
další epizody (5)
2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (5)
Misfits (TV seriál)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Špatné dohody (E08)
Soukromé očko (TV seriál)
Iluze (S01E09)
Orphan Black (TV seriál)
The Mitigation of Competition (S04E09)
From Instinct to Rational Control (S04E04)
Transgressive Border Crossing (S04E02)
další epizody (4)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Náhradnice (S01E04)
Young Drunk Punk (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Longmire (TV seriál)
Carcasses (S02E02)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Usedlost (S03E06)
2011 Kingová (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace