foto

Seung-ah Yoon

  • nar. 29.9.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chansil-ineun bogdo manhji
2017 Mesodeu
2015 Salinuiroe
2014 Ibbeun geotdeuli doeeora
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub

TV seriály

2016 Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
Pandayanggwa goseumdochi (TV seriál)
2010 Jangnanseureon kiseu (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky