foto

Sulli

  • nar. 29.3.1994
    Pusan, Jižní Korea
  • zem. 14.10.2019 (25 let)
    Songnam, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rieol
2014 Paeshyeonwang
Piráti
2008 Babo
2007 Peonchi reidi

TV seriály

2019 Hotel delluna (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
2010 O! mai reidi (TV seriál)

Dokumentární

2012 Aiem

Host

TV pořady

2008 아이돌 군단의 떴다! 그녀 (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky