foto

Derek Luke

  • nar. 24.4.1974 (46 let)
    Jersey City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vyproštění
2015 Nesmrtelný
2014 Alex of Venice
Sight Unseen
Supremacy
2013 Second Sight (TV film)
Výdejna zavazadel
2012 Hledám přítele pro konec světa
Záblesk slávy
2011 Captain America: První Avenger
2009 Madea Goes to Jail
The Notorious B.I.G.
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Určitě, možná
2007 Hrdinové a zbabělci
2006 Cesta za vítězstvím
Dotkni se ohně
2004 Pravidla boje
Světla páteční noci
2003 Motorkáři
Večeře s April
2002 Příběh Antwona Fishera

TV seriály

2019 The Purge (TV seriál)
7:01AM (S02E10)
Hail Mary (S02E09)
Before the Sirens (S02E08)
další epizody (10)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Na střední škole těžko poznáš, kdo vlastně stojí na tvojí straně (S03E08)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sedmá kazeta, první strana (S01E13)
Šestá kazeta, druhá strana (S01E12)
Šestá kazeta, první strana (S01E11)
další epizody (13)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 4 (E04)
Part 1 (E01)
Darebák (TV seriál)
A Piece of Wood (S03E20)
How to Treat Us (S03E19)
Close to Heaven (S03E18)
další epizody (10)
2015 Empire (TV seriál) - herec, a.z.
Who I Am (S01E12) - a.z.
Die But Once (S01E11)
Sins of the Father (S01E10)
další epizody (6)
Darebák (TV seriál)
Beyond Judgment (S03E10)
Chicagoland (S03E09)
Mea Culpa (S03E07)
další epizody (9)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Only You (S01E10)
Trust Me (S01E06)
Gregory (S01E03)
2011 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Signed, Sealed, Delivered (S03E09)
To Tell the Truth (S03E07)
Just Between Friends (S03E06)
další epizody (7)
2010 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Crossed Wires (E18)
Sweet Jane (E17)
Frequent Fliers (E16)
další epizody (8)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Blue Balloon (E10)
Coming Home (E09)
M'aidez (E08)
další epizody (10)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Dark Meet (S03E08)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
White Collar (S01E18)

Hudební videoklipy

2012 Whitney Houston ft. Jordin Sparks - Celebrate (hudební videoklip)
2007 Common feat. Will.I.Am - I Want You (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Proč? 13x proto: Nic se neděje jen tak (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)